• Relatia cu mass-media

Classic Brands va spori vizibilitatea companiei dumneavoastra pe termen lung prin dezvoltarea unei bune relatii cu jurnalistii si analistii, relatie esentiala pentru a putea spune povestea dumneavoastra de succes. Vom identifica cele mai relevante mesaje si modalitati de comunicare si ne vom concentra pe dezvoltarea unor oportunitati privind intalnirile directe cu reprezentantii mass-media si oferirea de interviuri. Vom utiliza totodata si comunicatele de presa, conferintele de presa etc.

 • Media sociala

Oferim consultanta privind strategia, crearea si implementarea planului privind prezenta dumneavoastra in marketingul interactiv, media sociala, un nou canal de comunicare al publicului larg si un bun mediu prin care puteti comunica direct cu “core target”-ul dumneavoastra.

 • Comunicare de marketing

Classic Brands poate lucra impreuna cu dumneavoastra pentru a lansa sau repozitiona un brand – produs sau serviciu – atat prin utilizarea tuturor tehnicilor de marketing si a comunicarii clasice, cat si a noilor metode si tendinte in promovare, asigurand totodata coerenta mesajelor transmise pe toate canalele de marketing. 

 • Comunicarea cu investitorii

Classic Brands poate sprijini comunicarea dintre compania dumneavoastra, management, actionari, angajati si alte parti interesate in asa fel incat, indiferent de pozitia in care se afla partile, informatia primita sa fie clara, strategic corecta si in concordanta cu toate standardele industriale si reglementarile in vigoare.

 • Comunicare M&A (merger and acquisition)

Va putem ajuta sa comunicati beneficiile si viziunea in cazul unei fuziuni, preluari sau achizitii atat angajatilor, clientilor, cat si investitorilor. Vom putem asista in transmiterea mesajelor catre toate partile interesate in vederea mentinerii entuziasmului, prin dezvoltarea unei comunicari bazate pe conferinte telefonice, campanie de posta si posta electronica, povesti de succes, site-uri web, intalniri de informare, crearea unei acoperiri media. Monitorizam reactii in asa fel incat sa putem schimba rapid strategia in vederea consolidarii pozitive si pentru a putea contracara orice reactie negativa.

 • Comunicare cu autoritatile

In cazul in care aveti nevoie de a dezvolta o comunicare cu reprezentantii legislativului, ai autoritatii centrale si locale, va vom ajuta sa comunicati problemele dumneavoastra intr-un mod personal, relevant, concis, autentic, transparent si legal, pentru a va putea atinge interesele dumneavoastra legate de politicile publice si/sau obiectivele de afaceri.

 • Comunicare in situatii de criza

Classic Brands va poate ajuta sa aparati buna reputatie a organizatiei si sa va protejati afacerea prin dezvoltarea unei strategii si a unui plan anticriza. Vom urmari transmiterea rapida a informatiei intre partile implicate, dezvoltarea unei bune relatii de colaborare, gestionarea corecta a relatiei cu mass-media tinand cont de specificul acesteia si castigarea increderii opiniei publice. 

 • Comunicare interna

Fie ca aveti nevoie sa comunicati introducerea unui nou produs echipei de vanzari, sa anuntati modificari organizationale complexe pentru angajati, sa cresteti notorietatea si gradul de acceptare privind o noua viziune de business, sa consolidati echipa sau sa gasiti modalitati de comunicare intre angajatii companiei, Classic Brands va colabora cu dumneavoastra pentru a construi strategia de comunicare interna adecvata care sa se adreseze angajatilor de la fiecare nivel.

 • Cercetare si analiza de imagine

Classic Brands pune impreuna briefing-ul companiei si cercetarile de marketing pentru a stabili pozitia pe piata, perceptia publica si imaginea companiei comparativ cu ceilalti concurenti. Cercetarea ne ofera totodata avantajul de a propune strategii de comunicare care sa se bucure de succes.

 • CSR (corporate social responsibility)

Daca doriti derularea unor programe de CSR de succes si imbunatatirea structurii reputationale a companiei, Classic Brands poate sa sprijine efortul companiei dumneavoastra in dezvoltarea unor programe eficiente si creative. Prin programele de implicare sociala putem creste notorietatea companiei, consolida imaginea companiei in randul comunitatii si publicului larg, loializa angajatii, dezvolta leadership-ul si reduce costurile operationale prin constientizarea reducerii consumului.

 • Comunicare si marketing sportiv

Classic Brands are experienta in managementul proiectelor dezvoltate de institutii sportive, sprijinind comunicarea intre organizatii si publicurile lor. Prin utilizarea instrumentelor de comunicare si marketing, clientii din aria sportiva pot castiga capital de imagine si se pot repozitiona in mintea publicurilor. 

 

Classic Brands poate oferi servicii de consultanta si suport in dezvoltarea de campanii specifice de advertising. Astfel, putem sprijini efortul comunicational al clientilor nostri pentru servicii de tip:

 • Above the Line:
  • solutii creative grafice si discursive
  • coordonarea activitatilor de productie a materialelor, machetelor si spoturilor publicitare
  • media planning si media buying

  Below the Line:

  • evenimente speciale, precum concerte, concursuri, petreceri sau alte manifestari pentru promovarea produselor sau serviciilor unei companii