Home / Studii de caz / Inaugurarea Clinicii Nadia Comaneci

 

Classic Brands a organizat evenimentul de inaugurare al Clinicii Nadia Comaneci

Evenimentul de inaugurare a reprezentat incununarea eforturilor intreprinse de Fundatia Nadia Comaneci si de Nadia Comaneci personal, in cadrul unui amplu program de promovare, sustinere si strangere de fonduri. Programul a fost lansat in 2003, odata cu initiativa Fundatiei Sfantul Spiridon Vechi de a construi asezamantul socio-medical, care gazduieste Clinica. In toti acesti ani, Nadia Comaneci a fost alaturi de proiect in toate etapele lui, contribuind la cresterea numarului de sustinatori directi ai acestuia.

De altfel, conceptul evenimentului a pornit de la ideea de a reuni prieteni apropiati si adepti ai implicarii sociale, asemeni Nadiei. Personalitatile participante la eveniment, provenind din lumea sportului, a culturii, politicii si showbizului romanesc, si-au aratat interesul in sustinerea viitoare a Clinicii. Aceasta, pentru a fi complet functionala, are in continuare nevoie de oameni precum cei care i-au pus bazele si s-au ingrijit ca aceasta idee sa devina realitate.

Evenimentul a fost gazduit de Parintele Paroh al Bisericii Sfantul Spiridon Vechi, Ioan Iordache, si Nadia Comaneci, insotita de sotul Bart Conner si fiul Paul Dylan.

Dintre participantii la inaugurare, mentionam: Parintele Arhimandrit Timotei Aioanei, exarh cultural al Arhiepiscopiei Bucurestiului, Mariana Bitang, consilier de stat in cadrul Presedintiei Romaniei, Mircea Geoana, presedintele Senatului, Roberta Anastase, presedintele Camerei Deputatilor, Sorin Oprescu, primar general Bucuresti, Aurel Nechita, secretar de stat in cadrul Ministerului Sanatatii, Gheorghe Petu, consilier al primarului sectorului 4, cunoscutul crainic sportiv Cristian Topescu, Elena Udrea, Ministrul Turismului, Raed Arafat, subsecretar de stat in cadrul Ministerului Sanatatii, Octavian Bellu, fost secretar de stat in cadrul Ministerului Tineretului si Sportului, Amalia si Ilie Nastase, Simona Amanar, Catalina Ponor, Andreea Raducanu, Maria Olaru, Mihaela Geoana, Claudiu Bleont, Mihai Tatulici si Camelia Sucu. La eveniment isi anuntase prezenta si premierul Emil Boc, care si-a exprimat ulterior regretul de a nu putea onora invitatia fiind retinut in sedinta de Guvern prelungita.

“Ne bucuram ca am reusit sa reunim oameni din atat de multe si variate domenii, pentru a aduce aminte, o data in plus, ca orice initiativa, oricat de mica, poate schimba destine”, a declarat Virgil Munteanu, vicepresedinte-director general al Fundatiei Nadia Comaneci si managing partner al agentiei Classic Brands.

Fiecare sfarsit este si un nou inceput. In acest spirit, participantii la evenimentul de inaugurare au admirat rezultatele programului de strangere de fonduri incheiat cu aceasta ocazie si au imbratisat ideea unui nou inceput: cel al punerii bazei bibliotecii asezamantului. Toti invitatii, precum si reprezentantii media, au donat una sau mai multe carti, la finalul evenimentului fiind stranse peste 150 de volume – carti pentru copii, beletristica, albume turistice, audiobook-uri.

Chiar si la doua saptamani dupa eveniment, ideea crearii acestei biblioteci in cadrul centrului se bucura de success, numeroase persoane contactand Fundatia Nadia Comaneci pentru a dona carti.

Echipa Classic Brands care s-a implicat in organizarea evenimentului a fost reprezentata de Iuliana Anghel – Project Manager, Anca Iordache – Event Manager, Anca Tinc – Copywriter, Diana Nita – Media Relationship Specialist, Marius Epure – Art Director, Dan Dageac – Event Assistant.

Acoperire mediatica